. Motor Club Hoeselt - Sponsors

Motor Club HOESELT vzw

 

 

Sponsors

 

Drukkerij JANSEN 

 

 

Drukkerij Jansen is een van de gevestigde waarden in Zuid-Limburg. Reeds in het grafische vak actief sinds 1968 en vanaf 1982 als zelfstandig drukker.

In het begin was het bedrijf een eenmanszaak maar gestadig groeide het tot een bedrijf met 11 medewerkers. Dat het bij ons goed om werken is, bewijst de lange loopbaan van ons personeel. Sinds 2005 werken wij nog steeds met hetzelfde team die weten wat drukken en afwerken is.

Wij hebben geen vertegenwoordiger aangezien de klanten ons zelf weten te vinden. Hierdoor kunnen wij uiterst scherpe prijzen aanbieden. Met 11 vakmensen staan wij steeds klaar om een oplossing te bieden, ook voor complexe zaken.

 

Luxe drukwerk, alle commercieel- en familiedrukwerk, mappen, parkeerkaarten, wobblers, doosjes, boeken worden door ons gerealiseerd. Alles wordt binnenshuis gedaan: drukken, afwerken, veredeling van drukwerk, UV- en kras- of braille inkten, blind- en foliedruk.

Niet enkel drukken van brochures, ook de afwerking, nieten, spiralen, gelijmd, genaaid en genaaid met hardcover, schroeftechniek gebeurt in onze eigen drukkerij. Lamineren met gloss, mat of soft laminaat. Ook voor kleine oplages kan men terecht.

 

De laatste jaren is het digitale drukwerk een must geworden, en ook daar staan wij op de bovenste trede van de ladder. Als eerste in Limburg bezitten wij een digitale Ricoh-printer die zowel de quadri kleuren kan printen met als supplementen wit en vernis.

Ook op gebied van milieu proberen wij ons steentje bij te dragen: de helft van onze stroom genereren we zelf, al onze gebouwen zijn voorzien van ledverlichting en dat alleen levert een besparing van 12% op stroomverbruik.

www.drukjansen.be

 

 

ELEKTRO HAUBEN YVES SELEXION

 

 

 Wij bieden u een compleet & hoogwaardig productengamma aan met 100% kennis van de allernieuwste technologieën.

Bilzersteenweg 44 bus 1 
3730 Hoeselt
089 23 42 14 / 0496 28 69 20

www.elektrohauben.be
info@elektrohauben.be

 

BAKKERIJ SOMERS

 

 

 

Bakkerij Somers in Hoeselt en Wellen, een ruime keuze aan kwaliteitsproducten, gezond en vers.


Kwaliteit

Bakkerij Somers staat in heel Zuid-Limburg bekend als de ambachtelijke brood- en banketbakkerij. Al onze bakkers en patissiers zijn immers dagelijks bezig om voor u de smakelijkste en meest ovenverse lekkernijen te creëren. En al moet u er in het weekend misschien even voor in de rij staan, u zult er vast en zeker geen spijt van krijgen.

Er wordt bovendien enkel gebruik gemaakt van de allerbeste grondstoffen waaronder superieure granen, noten, gekonfijte vruchten, natuurlijke vetten, oliën en zoetstoffen, verse melk en room, steeds rechtstreeks van de hoeve. Ons aanbod omvat natuurlijk vele soorten brood, koffiekoeken, gebak, pralines en speculaas.

Specialiteiten

Onze specialiteit? Hoe kan het anders: Limburgse vlaaien met fruit en slagroom!
En alsof dit alles nog niet genoeg is, kunt u bij Bakkerij Somers tevens uw eigen ontbijt- en geschenkmanden kiezen. Voor verjaardags- en bruidstaarten en dessertbuffetten bent u met andere woorden bij ons aan het juiste adre

www.bakkerij-somers.be

 

 

Verhuurbedrijf EURORENT

 

Al dertig jaar lang staat Eurorent dicht bij haar Limburgse en Luikse klanten. Als familiebedrijf dragen we waarden als klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. De vraag die wij ons stellen, elke dag opnieuw is hoe kunnen we onze klanten het beste tot dienst zijn?

Dat zijn we door telkens weer het breedste gamma aan topmerken aan te bieden, binnen flexibele huurtermijnenen tegen uiterst scherpe prijzen. Of u nu een professionele werfleider, eventmanager of een ambitieuze doe-het-zelver bent; Eurorent is dé uitverkoren partner voor al uw bouw- en renovatiewerken.

Als dé specialist in machineverhuur staat Eurorent voor:

  • Klantgerichte service: flexibele huurtermijnen, voordelige huurtarieven, interessante verzekerings- en transportformules, 24/7 depannagedienst, en een enorm uitgebreid gamma aan producten.
  • Kwaliteit: we selecteren en bieden u enkel de beste merken aan, zowel wat veiligheid als prijs-kwaliteit betreft.
  • Veiligheid: door u de beste kwaliteit aan te bieden en regelmatig de nodige veiligheidsinspecties te laten uitvoeren op al onze machines.
  • Een speler van omvang: met vijf vestigingen doorheen Limburg en Luik zijn we voor deze regio de grootste in onze sector.

Zelf een machine kopen? Ontdek ons uitgebreide verkoopsgamma! Alle machines, nieuw of tweedehands, een breed aanbod aan PBM's (persoonlijke beschermingsmiddelen), werktuigen, -kledij en -materiaal.

www.eurorent-verhuur.be